Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7481
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ворощук, В. | uk |
dc.contributor.author | Шинкарик, М. | uk |
dc.contributor.author | Voroshchuk, V. | uk |
dc.contributor.author | Shynkaryk, M. | uk |
dc.coverage.temporal | 29-30 жовтня 2014 року | uk |
dc.coverage.temporal | 29-30 October 2014 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-01-22T14:50:32Z | - |
dc.date.available | 2016-01-22T14:50:32Z | - |
dc.date.created | 2014-10-29 | uk |
dc.date.issued | 2014-10-29 | uk |
dc.identifier.citation | Ворощук В. Переваги теплової обробки сиркових мас у роторно-вихрових емульсорах / В. Ворощук, М. Шинкарик // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 175. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7481 | - |
dc.format.extent | 175 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя | uk |
dc.title | Переваги теплової обробки сиркових мас у роторно-вихрових емульсорах | uk |
dc.title.alternative | The advantages of sweet creamed curds heat conditioning in rotor-vortex emulsifiers | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 637.024 | uk |
dc.identifier.citationen | Voroshchuk V., Shynkaryk M. (2014) Perevahy teplovoi obrobky syrkovykh mas u rotorno-vykhrovykh emulsorakh [The advantages of sweet creamed curds heat conditioning in rotor-vortex emulsifiers]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 175 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя | uk |
dc.citation.spage | 175 | uk |
dc.citation.epage | 175 | uk |
dc.citation.conference | ⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя | uk |
Розташовується у зібраннях: | XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ConfTNTU_2014_Voroshchuk_V-The_advantages_of_sweet_175.pdf | 351,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ConfTNTU_2014_Voroshchuk_V-The_advantages_of_sweet_175.djvu | 23,93 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ConfTNTU_2014_Voroshchuk_V-The_advantages_of_sweet_175__COVER.png | 1,44 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.