Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7481
Tytuł: | Переваги теплової обробки сиркових мас у роторно-вихрових емульсорах |
Inne tytuły: | The advantages of sweet creamed curds heat conditioning in rotor-vortex emulsifiers |
Authors: | Ворощук, В. Шинкарик, М. Voroshchuk, V. Shynkaryk, M. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Cytat: | Ворощук В. Переваги теплової обробки сиркових мас у роторно-вихрових емульсорах / В. Ворощук, М. Шинкарик // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 175. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description: | Voroshchuk V., Shynkaryk M. (2014) Perevahy teplovoi obrobky syrkovykh mas u rotorno-vykhrovykh emulsorakh [The advantages of sweet creamed curds heat conditioning in rotor-vortex emulsifiers]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 175 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Konferencja/wydarzenie: | ⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Journal/kolekcja: | Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Data wydania: | 29-paź-2014 |
Date of entry: | 22-sty-2016 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Zakresu czasowego: | 29-30 жовтня 2014 року 29-30 October 2014 |
UDC: | 637.024 |
Zakres stron: | 175 |
Główna strona: | 175 |
Strona końcowa: | 175 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7481 |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ConfTNTU_2014_Voroshchuk_V-The_advantages_of_sweet_175.pdf | 351,91 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ConfTNTU_2014_Voroshchuk_V-The_advantages_of_sweet_175.djvu | 23,93 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ConfTNTU_2014_Voroshchuk_V-The_advantages_of_sweet_175__COVER.png | 1,44 MB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi