Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7481

Назва: Переваги теплової обробки сиркових мас у роторно-вихрових емульсорах
Інші назви: The advantages of sweet creamed curds heat conditioning in rotor-vortex emulsifiers
Автори: Ворощук, В.
Шинкарик, М.
Voroshchuk, V.
Shynkaryk, M.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Ворощук В. Переваги теплової обробки сиркових мас у роторно-вихрових емульсорах / В. Ворощук, М. Шинкарик // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 175. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Voroshchuk V., Shynkaryk M. (2014) Perevahy teplovoi obrobky syrkovykh mas u rotorno-vykhrovykh emulsorakh [The advantages of sweet creamed curds heat conditioning in rotor-vortex emulsifiers]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 175 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Конференція/захід: ⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Дата публікації: 29-жов-2014
Дата внесення: 22-січ-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 29-30 жовтня 2014 року
29-30 October 2014
УДК: 637.024
Діапазон сторінок: 175
Початкова сторінка: 175
Кінцева сторінка: 175
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7481
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.