กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7311

ชื่อเรื่อง: Вплив глюканвмісної борошняної сировини на якість бісквітних напівфабрикатів
ชื่อเรื่องอื่นๆ: The influence glucanase flour on the quality of raw materials biscuit semi-finished products
ผู้แต่ง: Іоргачова, Катерина Георгіївна
Макарова, Ольга
Котузаки, Олена
Iorgacheva, Ekaterina
Makarova, Olga
Kotuzaky, Elena
Affiliation: Одеська національна академія харчових технологій, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Іоргачова К. Г. Вплив глюканвмісної борошняної сировини на якість бісквітних напівфабрикатів / Катерина Іоргачова, Ольга Макарова, Олена Котузаки // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 201-202. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Iorgacheva E., Makarova O., Kotuzaky E. (2015) Vplyv hliukanvmisnoi boroshnianoi syrovyny na yakist biskvitnykh napivfabrykativ [The influence glucanase flour on the quality of raw materials biscuit semi-finished products]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 201-202 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя
Conference/Event: Міжнародна науково-технічна конференція «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій»
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя
วันที่เผยแพร่: 19-พฤษ-2015
Date of entry: 21-มกร-2016
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 19–21 травня 2015 року
UDC: 664.68
664.641.1
66.069.852
Page range: 201-202
Start page: 201
End page: 202
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7311
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2015)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Conf_2015_Iorgacheva_E-The_influence_glucanase_201-202.pdf440,78 kBAdobe PDFดู/เปิด
Conf_2015_Iorgacheva_E-The_influence_glucanase_201-202.djvu65,67 kBDjVuดู/เปิด
Conf_2015_Iorgacheva_E-The_influence_glucanase_201-202__COVER.png529,75 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น