Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7311
Назва: | Вплив глюканвмісної борошняної сировини на якість бісквітних напівфабрикатів |
Інші назви: | The influence glucanase flour on the quality of raw materials biscuit semi-finished products |
Автори: | Іоргачова, Катерина Георгіївна Макарова, Ольга Котузаки, Олена Iorgacheva, Ekaterina Makarova, Olga Kotuzaky, Elena |
Приналежність: | Одеська національна академія харчових технологій, Україна |
Бібліографічний опис: | Іоргачова К. Г. Вплив глюканвмісної борошняної сировини на якість бісквітних напівфабрикатів / Катерина Іоргачова, Ольга Макарова, Олена Котузаки // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 201-202. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Iorgacheva E., Makarova O., Kotuzaky E. (2015) Vplyv hliukanvmisnoi boroshnianoi syrovyny na yakist biskvitnykh napivfabrykativ [The influence glucanase flour on the quality of raw materials biscuit semi-finished products]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 201-202 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя |
Конференція/захід: | Міжнародна науково-технічна конференція «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя |
Дата публікації: | 19-тра-2015 |
Дата внесення: | 21-січ-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 19–21 травня 2015 року |
УДК: | 664.68 664.641.1 66.069.852 |
Діапазон сторінок: | 201-202 |
Початкова сторінка: | 201 |
Кінцева сторінка: | 202 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7311 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2015_Iorgacheva_E-The_influence_glucanase_201-202.pdf | 440,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2015_Iorgacheva_E-The_influence_glucanase_201-202.djvu | 65,67 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2015_Iorgacheva_E-The_influence_glucanase_201-202__COVER.png | 529,75 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.