Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7311
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іоргачова, Катерина Георгіївна | uk |
dc.contributor.author | Макарова, Ольга | uk |
dc.contributor.author | Котузаки, Олена | uk |
dc.contributor.author | Iorgacheva, Ekaterina | uk |
dc.contributor.author | Makarova, Olga | uk |
dc.contributor.author | Kotuzaky, Elena | uk |
dc.coverage.temporal | 19–21 травня 2015 року | uk |
dc.date.accessioned | 2016-01-21T14:58:20Z | - |
dc.date.available | 2016-01-21T14:58:20Z | - |
dc.date.created | 2015-05-19 | uk |
dc.date.issued | 2015-05-19 | uk |
dc.identifier.citation | Іоргачова К. Г. Вплив глюканвмісної борошняної сировини на якість бісквітних напівфабрикатів / Катерина Іоргачова, Ольга Макарова, Олена Котузаки // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 201-202. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7311 | - |
dc.format.extent | 201-202 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя | uk |
dc.title | Вплив глюканвмісної борошняної сировини на якість бісквітних напівфабрикатів | uk |
dc.title.alternative | The influence glucanase flour on the quality of raw materials biscuit semi-finished products | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 664.68 | uk |
dc.subject.udc | 664.641.1 | uk |
dc.subject.udc | 66.069.852 | uk |
dc.identifier.citationen | Iorgacheva E., Makarova O., Kotuzaky E. (2015) Vplyv hliukanvmisnoi boroshnianoi syrovyny na yakist biskvitnykh napivfabrykativ [The influence glucanase flour on the quality of raw materials biscuit semi-finished products]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 201-202 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Одеська національна академія харчових технологій, Україна | uk |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя | uk |
dc.citation.spage | 201 | uk |
dc.citation.epage | 202 | uk |
dc.citation.conference | Міжнародна науково-технічна конференція «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» | uk |
Розташовується у зібраннях: | Конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2015_Iorgacheva_E-The_influence_glucanase_201-202.pdf | 440,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2015_Iorgacheva_E-The_influence_glucanase_201-202.djvu | 65,67 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2015_Iorgacheva_E-The_influence_glucanase_201-202__COVER.png | 529,75 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.