Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6421
Titel: | Удосконалення технології продукту білкового зернистого |
Övriga titlar: | Improvement technology of protein granularproduct |
Författare: | Устименко, Ігор Поліщук, Галина Ustymenko, Ihor Polishchuk, Galyna |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Устименко І. Удосконалення технології продукту білкового зернистого / Ігор Устименко, Галина Поліщук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 19. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description (International): | Ustymenko I., Polishchuk G. (2015) Udoskonalennia tekhnolohii produktu bilkovoho zernystoho [Improvement technology of protein granularproduct]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 19 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Utgivningsdatum: | 8-okt-2015 |
Date of entry: | 21-dec-2015 |
Utgivare: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 637.352 |
Page range: | 19 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6421 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
Samling: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Ustymenko_I-Improvement_technology_of_19.pdf | 149,99 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
FSI_2015_Ustymenko_I-Improvement_technology_of_19.djvu | 15,26 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
FSI_2015_Ustymenko_I-Improvement_technology_of_19__COVER.png | 555,68 kB | image/png | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!