Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6421
| Tytuł: | Удосконалення технології продукту білкового зернистого |
| Inne tytuły: | Improvement technology of protein granularproduct |
| Authors: | Устименко, Ігор Поліщук, Галина Ustymenko, Ihor Polishchuk, Galyna |
| Affiliation: | Національний університет харчових технологій, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Устименко І. Удосконалення технології продукту білкового зернистого / Ігор Устименко, Галина Поліщук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 19. — (Секція харчові технології). |
| Bibliographic description (International): | Ustymenko I., Polishchuk G. (2015) Udoskonalennia tekhnolohii produktu bilkovoho zernystoho [Improvement technology of protein granularproduct]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 19 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
| Data wydania: | 8-paź-2015 |
| Date of entry: | 21-gru-2015 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
| UDC: | 637.352 |
| Zakres stron: | 19 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6421 |
| Właściciel praw autorskich: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
| Typ zawartości: | Article |
| Występuje w kolekcjach: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Ustymenko_I-Improvement_technology_of_19.pdf | 149,99 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| FSI_2015_Ustymenko_I-Improvement_technology_of_19.djvu | 15,26 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| FSI_2015_Ustymenko_I-Improvement_technology_of_19__COVER.png | 555,68 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi