Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6421

Titel: Удосконалення технології продукту білкового зернистого
Sonstige Titel: Improvement technology of protein granularproduct
Autor(en): Устименко, Ігор
Поліщук, Галина
Ustymenko, Ihor
Polishchuk, Galyna
Affiliation: Національний університет харчових технологій, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Устименко І. Удосконалення технології продукту білкового зернистого / Ігор Устименко, Галина Поліщук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 19. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Ustymenko I., Polishchuk G. (2015) Udoskonalennia tekhnolohii produktu bilkovoho zernystoho [Improvement technology of protein granularproduct]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 19 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Erscheinungsdatum: 8-Okt-2015
Date of entry: 21-Dez-2015
Herausgeber: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 637.352
Page range: 19
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6421
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Enthalten in den Sammlungen:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.