Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6421

Title: Удосконалення технології продукту білкового зернистого
Other Titles: Improvement technology of protein granularproduct
Authors: Устименко, Ігор
Поліщук, Галина
Ustymenko, Ihor
Polishchuk, Galyna
Affiliation: Національний університет харчових технологій, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Устименко І. Удосконалення технології продукту білкового зернистого / Ігор Устименко, Галина Поліщук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 19. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Ustymenko I., Polishchuk G. (2015) Udoskonalennia tekhnolohii produktu bilkovoho zernystoho [Improvement technology of protein granularproduct]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 19 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Issue Date: 8-Οκτ-2015
Date of entry: 21-Δεκ-2015
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 637.352
Page range: 19
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6421
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Εμφανίζεται στις συλλογές:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
FSI_2015_Ustymenko_I-Improvement_technology_of_19.pdf149,99 kBAdobe PDFΔείτε/ Ανοίξτε
FSI_2015_Ustymenko_I-Improvement_technology_of_19.djvu15,26 kBDjVuΔείτε/ Ανοίξτε
FSI_2015_Ustymenko_I-Improvement_technology_of_19__COVER.png555,68 kBimage/pngΔείτε/ Ανοίξτε


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα