Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6421

Заглавие: Удосконалення технології продукту білкового зернистого
Други Заглавия: Improvement technology of protein granularproduct
Автори: Устименко, Ігор
Поліщук, Галина
Ustymenko, Ihor
Polishchuk, Galyna
Affiliation: Національний університет харчових технологій, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Устименко І. Удосконалення технології продукту білкового зернистого / Ігор Устименко, Галина Поліщук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 19. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Ustymenko I., Polishchuk G. (2015) Udoskonalennia tekhnolohii produktu bilkovoho zernystoho [Improvement technology of protein granularproduct]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 19 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата на Публикуване: 8-Окт-2015
Date of entry: 21-Дек-2015
Издател: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 637.352
Page range: 19
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6421
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Показва се в Колекции:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.