กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6421
Title: | Удосконалення технології продукту білкового зернистого |
Other Titles: | Improvement technology of protein granularproduct |
Authors: | Устименко, Ігор Поліщук, Галина Ustymenko, Ihor Polishchuk, Galyna |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Устименко І. Удосконалення технології продукту білкового зернистого / Ігор Устименко, Галина Поліщук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 19. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description (International): | Ustymenko I., Polishchuk G. (2015) Udoskonalennia tekhnolohii produktu bilkovoho zernystoho [Improvement technology of protein granularproduct]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 19 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Issue Date: | 8-Oct-2015 |
Date of entry: | 21-Dec-2015 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 637.352 |
Page range: | 19 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6421 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
Appears in Collections: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Ustymenko_I-Improvement_technology_of_19.pdf | 149,99 kB | Adobe PDF | View/Open | |
FSI_2015_Ustymenko_I-Improvement_technology_of_19.djvu | 15,26 kB | DjVu | View/Open | |
FSI_2015_Ustymenko_I-Improvement_technology_of_19__COVER.png | 555,68 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.