Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5931

Titel: Стан і перспективи харчової науки та промисловості : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. Тези доповідей
Övriga titlar: State and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the International Scientific and Technical Conferenc
Bibliographic description (Ukraine): Стан і перспективи харчової науки та промисловості : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. Тези доповідей (Тернопіль 8-9 жовтня 2015 року) / МОН України, ТНТУ імені Івана Пулюя – Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015.- с.
Bibliographic description (International): State and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the International Scientific and Technical Conference (Ternopil, 8-9 October 2015) / MON Ukraine, TNTU Ivan Puluj - Ternopil: Publishing TNTU Ivan Puluj, 2015. - 222 p.
Utgivningsdatum: 8-okt-2015
Date of entry: 27-okt-2015
Utgivare: Видавництво Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
UDC: 001
664
BBK: 72
Sammanfattning: The book covers the materials of the International scientific and technical conference ̋State and prospects of food science and industry ̋ (Ternopil 8-9 October 2015). Discussed the following issues: food technology; food chemistry and biotechnology; safety and expertise of food; standardization and certification of raw materials and food products; economic aspects, priorities and innovations in food production.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5931
Content type: Book
Samling:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!