Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5931
Title: | Стан і перспективи харчової науки та промисловості : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. Тези доповідей |
Other Titles: | State and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the International Scientific and Technical Conferenc |
Bibliographic description (Ukraine): | Стан і перспективи харчової науки та промисловості : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. Тези доповідей (Тернопіль 8-9 жовтня 2015 року) / МОН України, ТНТУ імені Івана Пулюя – Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015.- с. |
Bibliographic description (International): | State and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the International Scientific and Technical Conference (Ternopil, 8-9 October 2015) / MON Ukraine, TNTU Ivan Puluj - Ternopil: Publishing TNTU Ivan Puluj, 2015. - 222 p. |
Issue Date: | 8-okt-2015 |
Date of entry: | 27-okt-2015 |
Publisher: | Видавництво Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
UDC: | 001 664 |
BBK: | 72 |
Abstract: | The book covers the materials of the International scientific and technical conference ̋State and prospects of food science and industry ̋ (Ternopil 8-9 October 2015). Discussed the following issues: food technology; food chemistry and biotechnology; safety and expertise of food; standardization and certification of raw materials and food products; economic aspects, priorities and innovations in food production. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5931 |
Content type: | Book |
Ebben a gyűjteményben: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Fájlok a dokumentumban:
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!