Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5931

Title: Стан і перспективи харчової науки та промисловості : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. Тези доповідей
Other Titles: State and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the International Scientific and Technical Conferenc
Bibliographic description (Ukraine): Стан і перспективи харчової науки та промисловості : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. Тези доповідей (Тернопіль 8-9 жовтня 2015 року) / МОН України, ТНТУ імені Івана Пулюя – Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015.- с.
Bibliographic description (International): State and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the International Scientific and Technical Conference (Ternopil, 8-9 October 2015) / MON Ukraine, TNTU Ivan Puluj - Ternopil: Publishing TNTU Ivan Puluj, 2015. - 222 p.
Issue Date: 8-Oct-2015
Date of entry: 27-Oct-2015
Publisher: Видавництво Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
UDC: 001
664
BBK: 72
Abstract: The book covers the materials of the International scientific and technical conference ̋State and prospects of food science and industry ̋ (Ternopil 8-9 October 2015). Discussed the following issues: food technology; food chemistry and biotechnology; safety and expertise of food; standardization and certification of raw materials and food products; economic aspects, priorities and innovations in food production.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5931
Content type: Book
Appears in Collections:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.