Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5931
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.date.accessioned | 2015-10-27T08:36:49Z | - |
dc.date.available | 2015-10-27T08:36:49Z | - |
dc.date.issued | 2015-10-08 | - |
dc.identifier.citation | Стан і перспективи харчової науки та промисловості : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. Тези доповідей (Тернопіль 8-9 жовтня 2015 року) / МОН України, ТНТУ імені Івана Пулюя – Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015.- с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5931 | - |
dc.description.abstract | The book covers the materials of the International scientific and technical conference ̋State and prospects of food science and industry ̋ (Ternopil 8-9 October 2015). Discussed the following issues: food technology; food chemistry and biotechnology; safety and expertise of food; standardization and certification of raw materials and food products; economic aspects, priorities and innovations in food production. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавництво Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя | uk |
dc.title | Стан і перспективи харчової науки та промисловості : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. Тези доповідей | uk |
dc.title.alternative | State and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the International Scientific and Technical Conferenc | uk |
dc.type | Book | uk |
dc.subject.udc | 001 | uk |
dc.subject.udc | 664 | uk |
dc.subject.bbk | 72 | uk |
dc.identifier.citationen | State and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the International Scientific and Technical Conference (Ternopil, 8-9 October 2015) / MON Ukraine, TNTU Ivan Puluj - Ternopil: Publishing TNTU Ivan Puluj, 2015. - 222 p. | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.