Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5931

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.date.accessioned2015-10-27T08:36:49Z-
dc.date.available2015-10-27T08:36:49Z-
dc.date.issued2015-10-08-
dc.identifier.citationСтан і перспективи харчової науки та промисловості : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. Тези доповідей (Тернопіль 8-9 жовтня 2015 року) / МОН України, ТНТУ імені Івана Пулюя – Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015.- с.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5931-
dc.description.abstractThe book covers the materials of the International scientific and technical conference ̋State and prospects of food science and industry ̋ (Ternopil 8-9 October 2015). Discussed the following issues: food technology; food chemistry and biotechnology; safety and expertise of food; standardization and certification of raw materials and food products; economic aspects, priorities and innovations in food production.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавництво Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.titleСтан і перспективи харчової науки та промисловості : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. Тези доповідейuk
dc.title.alternativeState and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the International Scientific and Technical Conferencuk
dc.typeBookuk
dc.subject.udc001uk
dc.subject.udc664uk
dc.subject.bbk72uk
dc.identifier.citationenState and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the International Scientific and Technical Conference (Ternopil, 8-9 October 2015) / MON Ukraine, TNTU Ivan Puluj - Ternopil: Publishing TNTU Ivan Puluj, 2015. - 222 p.uk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.