Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5931

Заглавие: Стан і перспективи харчової науки та промисловості : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. Тези доповідей
Други Заглавия: State and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the International Scientific and Technical Conferenc
Bibliographic description (Ukraine): Стан і перспективи харчової науки та промисловості : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. Тези доповідей (Тернопіль 8-9 жовтня 2015 року) / МОН України, ТНТУ імені Івана Пулюя – Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015.- с.
Bibliographic description (International): State and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the International Scientific and Technical Conference (Ternopil, 8-9 October 2015) / MON Ukraine, TNTU Ivan Puluj - Ternopil: Publishing TNTU Ivan Puluj, 2015. - 222 p.
Дата на Публикуване: 8-Окт-2015
Date of entry: 27-Окт-2015
Издател: Видавництво Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
UDC: 001
664
BBK: 72
Резюме: The book covers the materials of the International scientific and technical conference ̋State and prospects of food science and industry ̋ (Ternopil 8-9 October 2015). Discussed the following issues: food technology; food chemistry and biotechnology; safety and expertise of food; standardization and certification of raw materials and food products; economic aspects, priorities and innovations in food production.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5931
Content type: Book
Показва се в Колекции:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.