霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4712
| Title: | Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива |
| Authors: | Зарко, Володимир Ілліч Мацько, Любов Михайлівна Поліщук, Галина Євгеніївна Рибак, Ольга Миколаївна Polischuk, Halyna Yevheniivna Rybak, Olha Mykolaivna Полищук, Галина Евгеньевна Рыбак, Ольга Николаевна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Патент 103420 UA, МПК A23G 9/04. Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива [Текст] / Мацько Любов Михайлівна, Зарко Володимир Ілліч, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 10.10.2013. |
| Issue Date: | 10-十月-2013 |
| Date of entry: | 24-九月-2014 |
| Keywords: | A23G 9/04 виробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозива |
| Abstract: | Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива, що включає підготовку яблук, цукру, лимонної кислоти та води, пастеризацію, охолодження, визрівання й фризерування суміші, фасування, загартування і зберігання морозива, який відрізняється тим, що яблучне пюре після термокислотного гідролізу при рН 2,7-3,3, температурі 80-85 °C і витримці протягом 19-20 хв направляють на гомогенізацію і потім додають до змішаного з цукром та гідратованого вівсяного борошна або подрібнених вівсяних пластівців у кількості, відповідно, 2-5 мас. % і 1,5-4,5 мас. %. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4712 |
| Other Identifiers: | 103420 |
| Copyright owner: | ® Мацько Любов Михайлівна, Зарко Володимир Ілліч, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна |
| Content type: | Other |
| �蝷箔����: | 2013 |
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| 5-103420-sposib-virobnictva-yabluchno-vivsyanogo-moroziva.pdf | 185,38 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
| 5-103420-sposib-virobnictva-yabluchno-vivsyanogo-moroziva.djvu | 51,77 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
| 5-103420-sposib-virobnictva-yabluchno-vivsyanogo-moroziva__COVER.png | 658,14 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.