Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4712

Tytuł: Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива
Authors: Зарко, Володимир Ілліч
Мацько, Любов Михайлівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Рибак, Ольга Миколаївна
Polischuk, Halyna Yevheniivna
Rybak, Olha Mykolaivna
Полищук, Галина Евгеньевна
Рыбак, Ольга Николаевна
Bibliographic description (Ukraine): Патент 103420 UA, МПК A23G 9/04. Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива [Текст] / Мацько Любов Михайлівна, Зарко Володимир Ілліч, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 10.10.2013.
Data wydania: 10-paź-2013
Date of entry: 24-wrz-2014
Słowa kluczowe: A23G 9/04
виробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозива
Abstract: Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива, що включає підготовку яблук, цукру, лимонної кислоти та води, пастеризацію, охолодження, визрівання й фризерування суміші, фасування, загартування і зберігання морозива, який відрізняється тим, що яблучне пюре після термокислотного гідролізу при рН 2,7-3,3, температурі 80-85 °C і витримці протягом 19-20 хв направляють на гомогенізацію і потім додають до змішаного з цукром та гідратованого вівсяного борошна або подрібнених вівсяних пластівців у кількості, відповідно, 2-5 мас. % і 1,5-4,5 мас. %.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4712
Inne identyfikatory: 103420
Właściciel praw autorskich: ® Мацько Любов Михайлівна, Зарко Володимир Ілліч, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна
Typ zawartości: Other
Występuje w kolekcjach:2013



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi