Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4712
タイトル: | Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива |
著者: | Зарко, Володимир Ілліч Мацько, Любов Михайлівна Поліщук, Галина Євгеніївна Рибак, Ольга Миколаївна Polischuk, Halyna Yevheniivna Rybak, Olha Mykolaivna Полищук, Галина Евгеньевна Рыбак, Ольга Николаевна |
Bibliographic description (Ukraine): | Патент 103420 UA, МПК A23G 9/04. Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива [Текст] / Мацько Любов Михайлівна, Зарко Володимир Ілліч, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 10.10.2013. |
発行日: | 10-10月-2013 |
Date of entry: | 24-9月-2014 |
キーワード: | A23G 9/04 виробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозива |
抄録: | Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива, що включає підготовку яблук, цукру, лимонної кислоти та води, пастеризацію, охолодження, визрівання й фризерування суміші, фасування, загартування і зберігання морозива, який відрізняється тим, що яблучне пюре після термокислотного гідролізу при рН 2,7-3,3, температурі 80-85 °C і витримці протягом 19-20 хв направляють на гомогенізацію і потім додають до змішаного з цукром та гідратованого вівсяного борошна або подрібнених вівсяних пластівців у кількості, відповідно, 2-5 мас. % і 1,5-4,5 мас. %. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4712 |
その他の識別子: | 103420 |
Copyright owner: | ® Мацько Любов Михайлівна, Зарко Володимир Ілліч, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна |
Content type: | Other |
出現コレクション: | 2013 |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
5-103420-sposib-virobnictva-yabluchno-vivsyanogo-moroziva.pdf | 185,38 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
5-103420-sposib-virobnictva-yabluchno-vivsyanogo-moroziva.djvu | 51,77 kB | DjVu | 見る/開く | |
5-103420-sposib-virobnictva-yabluchno-vivsyanogo-moroziva__COVER.png | 658,14 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。