Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4712

タイトル: Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива
著者: Зарко, Володимир Ілліч
Мацько, Любов Михайлівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Рибак, Ольга Миколаївна
Polischuk, Halyna Yevheniivna
Rybak, Olha Mykolaivna
Полищук, Галина Евгеньевна
Рыбак, Ольга Николаевна
Bibliographic description (Ukraine): Патент 103420 UA, МПК A23G 9/04. Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива [Текст] / Мацько Любов Михайлівна, Зарко Володимир Ілліч, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 10.10.2013.
発行日: 10-10月-2013
Date of entry: 24-9月-2014
キーワード: A23G 9/04
виробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозива
抄録: Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива, що включає підготовку яблук, цукру, лимонної кислоти та води, пастеризацію, охолодження, визрівання й фризерування суміші, фасування, загартування і зберігання морозива, який відрізняється тим, що яблучне пюре після термокислотного гідролізу при рН 2,7-3,3, температурі 80-85 °C і витримці протягом 19-20 хв направляють на гомогенізацію і потім додають до змішаного з цукром та гідратованого вівсяного борошна або подрібнених вівсяних пластівців у кількості, відповідно, 2-5 мас. % і 1,5-4,5 мас. %.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4712
その他の識別子: 103420
Copyright owner: ® Мацько Любов Михайлівна, Зарко Володимир Ілліч, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна
Content type: Other
出現コレクション:2013



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。