Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4712
Titulua: | Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива |
Egilea: | Зарко, Володимир Ілліч Мацько, Любов Михайлівна Поліщук, Галина Євгеніївна Рибак, Ольга Миколаївна Polischuk, Halyna Yevheniivna Rybak, Olha Mykolaivna Полищук, Галина Евгеньевна Рыбак, Ольга Николаевна |
Bibliographic description (Ukraine): | Патент 103420 UA, МПК A23G 9/04. Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива [Текст] / Мацько Любов Михайлівна, Зарко Володимир Ілліч, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 10.10.2013. |
Gordailuaren-data: | 10-Oct-2013 |
Date of entry: | 24-Sep-2014 |
Gako-hitzak: | A23G 9/04 виробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозива |
Laburpena: | Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива, що включає підготовку яблук, цукру, лимонної кислоти та води, пастеризацію, охолодження, визрівання й фризерування суміші, фасування, загартування і зберігання морозива, який відрізняється тим, що яблучне пюре після термокислотного гідролізу при рН 2,7-3,3, температурі 80-85 °C і витримці протягом 19-20 хв направляють на гомогенізацію і потім додають до змішаного з цукром та гідратованого вівсяного борошна або подрібнених вівсяних пластівців у кількості, відповідно, 2-5 мас. % і 1,5-4,5 мас. %. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4712 |
Beste identifikatzaile batzuk: | 103420 |
Copyright owner: | ® Мацько Любов Михайлівна, Зарко Володимир Ілліч, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна |
Content type: | Other |
Bildumetan azaltzen da: | 2013 |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
5-103420-sposib-virobnictva-yabluchno-vivsyanogo-moroziva.pdf | 185,38 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
5-103420-sposib-virobnictva-yabluchno-vivsyanogo-moroziva.djvu | 51,77 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
5-103420-sposib-virobnictva-yabluchno-vivsyanogo-moroziva__COVER.png | 658,14 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.