Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4712

Affichage complet
Élément Dublin CoreValeurLangue
dc.contributor.authorЗарко, Володимир Іллічuk
dc.contributor.authorМацько, Любов Михайлівнаuk
dc.contributor.authorПоліщук, Галина Євгеніївнаuk
dc.contributor.authorРибак, Ольга Миколаївнаuk
dc.contributor.authorPolischuk, Halyna Yevheniivnauk
dc.contributor.authorRybak, Olha Mykolaivnauk
dc.contributor.authorПолищук, Галина Евгеньевнаuk
dc.contributor.authorРыбак, Ольга Николаевнаuk
dc.date.accessioned2014-09-24T22:59:23Z-
dc.date.available2014-09-24T22:59:23Z-
dc.date.created2013-10-10uk
dc.date.issued2013-10-10uk
dc.identifier103420uk
dc.identifier.citationПатент 103420 UA, МПК A23G 9/04. Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива [Текст] / Мацько Любов Михайлівна, Зарко Володимир Ілліч, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 10.10.2013.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4712-
dc.description.abstractСпосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива, що включає підготовку яблук, цукру, лимонної кислоти та води, пастеризацію, охолодження, визрівання й фризерування суміші, фасування, загартування і зберігання морозива, який відрізняється тим, що яблучне пюре після термокислотного гідролізу при рН 2,7-3,3, температурі 80-85 °C і витримці протягом 19-20 хв направляють на гомогенізацію і потім додають до змішаного з цукром та гідратованого вівсяного борошна або подрібнених вівсяних пластівців у кількості, відповідно, 2-5 мас. % і 1,5-4,5 мас. %.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectA23G 9/04uk
dc.subjectвиробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозиваuk
dc.titleСпосіб виробництва яблучно-вівсяного морозиваuk
dc.typeOtheruk
dc.rights.holder® Мацько Любов Михайлівна, Зарко Володимир Ілліч, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївнаuk
Collection(s) :2013



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.