Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4712

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorЗарко, Володимир Іллічuk
dc.contributor.authorМацько, Любов Михайлівнаuk
dc.contributor.authorПоліщук, Галина Євгеніївнаuk
dc.contributor.authorРибак, Ольга Миколаївнаuk
dc.contributor.authorPolischuk, Halyna Yevheniivnauk
dc.contributor.authorRybak, Olha Mykolaivnauk
dc.contributor.authorПолищук, Галина Евгеньевнаuk
dc.contributor.authorРыбак, Ольга Николаевнаuk
dc.date.accessioned2014-09-24T22:59:23Z-
dc.date.available2014-09-24T22:59:23Z-
dc.date.created2013-10-10uk
dc.date.issued2013-10-10uk
dc.identifier103420uk
dc.identifier.citationПатент 103420 UA, МПК A23G 9/04. Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива [Текст] / Мацько Любов Михайлівна, Зарко Володимир Ілліч, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 10.10.2013.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4712-
dc.description.abstractСпосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива, що включає підготовку яблук, цукру, лимонної кислоти та води, пастеризацію, охолодження, визрівання й фризерування суміші, фасування, загартування і зберігання морозива, який відрізняється тим, що яблучне пюре після термокислотного гідролізу при рН 2,7-3,3, температурі 80-85 °C і витримці протягом 19-20 хв направляють на гомогенізацію і потім додають до змішаного з цукром та гідратованого вівсяного борошна або подрібнених вівсяних пластівців у кількості, відповідно, 2-5 мас. % і 1,5-4,5 мас. %.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectA23G 9/04uk
dc.subjectвиробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозиваuk
dc.titleСпосіб виробництва яблучно-вівсяного морозиваuk
dc.typeOtheruk
dc.rights.holder® Мацько Любов Михайлівна, Зарко Володимир Ілліч, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївнаuk
Ebben a gyűjteményben:2013



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!