Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4712

Título: Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива
Authors: Зарко, Володимир Ілліч
Мацько, Любов Михайлівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Рибак, Ольга Миколаївна
Polischuk, Halyna Yevheniivna
Rybak, Olha Mykolaivna
Полищук, Галина Евгеньевна
Рыбак, Ольга Николаевна
Bibliographic description (Ukraine): Патент 103420 UA, МПК A23G 9/04. Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива [Текст] / Мацько Любов Михайлівна, Зарко Володимир Ілліч, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 10.10.2013.
Data de edición: 10-Oct-2013
Date of entry: 24-Sep-2014
Palabras chave: A23G 9/04
виробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозива
Resumo: Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива, що включає підготовку яблук, цукру, лимонної кислоти та води, пастеризацію, охолодження, визрівання й фризерування суміші, фасування, загартування і зберігання морозива, який відрізняється тим, що яблучне пюре після термокислотного гідролізу при рН 2,7-3,3, температурі 80-85 °C і витримці протягом 19-20 хв направляють на гомогенізацію і потім додають до змішаного з цукром та гідратованого вівсяного борошна або подрібнених вівсяних пластівців у кількості, відповідно, 2-5 мас. % і 1,5-4,5 мас. %.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4712
Outros Identificadores: 103420
Copyright owner: ® Мацько Любов Михайлівна, Зарко Володимир Ілліч, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна
Content type: Other
Aparece nas Coleccións2013



Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados