Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4712

Назва: Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива
Автори: Зарко, Володимир Ілліч
Мацько, Любов Михайлівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Рибак, Ольга Миколаївна
Polischuk, Halyna Yevheniivna
Rybak, Olha Mykolaivna
Полищук, Галина Евгеньевна
Рыбак, Ольга Николаевна
Бібліографічний опис: Патент 103420 UA, МПК A23G 9/04. Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива [Текст] / Мацько Любов Михайлівна, Зарко Володимир Ілліч, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 10.10.2013.
Дата публікації: 10-жов-2013
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: A23G 9/04
виробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозива
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива, що включає підготовку яблук, цукру, лимонної кислоти та води, пастеризацію, охолодження, визрівання й фризерування суміші, фасування, загартування і зберігання морозива, який відрізняється тим, що яблучне пюре після термокислотного гідролізу при рН 2,7-3,3, температурі 80-85 °C і витримці протягом 19-20 хв направляють на гомогенізацію і потім додають до змішаного з цукром та гідратованого вівсяного борошна або подрібнених вівсяних пластівців у кількості, відповідно, 2-5 мас. % і 1,5-4,5 мас. %.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4712
Інші ідентифікатори: 103420
Власник авторського права: ® Мацько Любов Михайлівна, Зарко Володимир Ілліч, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2013



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.