Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4712
Titel: | Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива |
Författare: | Зарко, Володимир Ілліч Мацько, Любов Михайлівна Поліщук, Галина Євгеніївна Рибак, Ольга Миколаївна Polischuk, Halyna Yevheniivna Rybak, Olha Mykolaivna Полищук, Галина Евгеньевна Рыбак, Ольга Николаевна |
Bibliographic description (Ukraine): | Патент 103420 UA, МПК A23G 9/04. Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива [Текст] / Мацько Любов Михайлівна, Зарко Володимир Ілліч, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 10.10.2013. |
Utgivningsdatum: | 10-okt-2013 |
Date of entry: | 24-sep-2014 |
Nyckelord: | A23G 9/04 виробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозива |
Sammanfattning: | Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива, що включає підготовку яблук, цукру, лимонної кислоти та води, пастеризацію, охолодження, визрівання й фризерування суміші, фасування, загартування і зберігання морозива, який відрізняється тим, що яблучне пюре після термокислотного гідролізу при рН 2,7-3,3, температурі 80-85 °C і витримці протягом 19-20 хв направляють на гомогенізацію і потім додають до змішаного з цукром та гідратованого вівсяного борошна або подрібнених вівсяних пластівців у кількості, відповідно, 2-5 мас. % і 1,5-4,5 мас. %. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4712 |
Övriga identifikatorer: | 103420 |
Copyright owner: | ® Мацько Любов Михайлівна, Зарко Володимир Ілліч, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна |
Content type: | Other |
Samling: | 2013 |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
5-103420-sposib-virobnictva-yabluchno-vivsyanogo-moroziva.pdf | 185,38 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
5-103420-sposib-virobnictva-yabluchno-vivsyanogo-moroziva.djvu | 51,77 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
5-103420-sposib-virobnictva-yabluchno-vivsyanogo-moroziva__COVER.png | 658,14 kB | image/png | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!