Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4712
Назва: | Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива |
Автори: | Зарко, Володимир Ілліч Мацько, Любов Михайлівна Поліщук, Галина Євгеніївна Рибак, Ольга Миколаївна Polischuk, Halyna Yevheniivna Rybak, Olha Mykolaivna Полищук, Галина Евгеньевна Рыбак, Ольга Николаевна |
Бібліографічний опис: | Патент 103420 UA, МПК A23G 9/04. Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива [Текст] / Мацько Любов Михайлівна, Зарко Володимир Ілліч, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 10.10.2013. |
Дата публікації: | 10-жов-2013 |
Дата внесення: | 24-вер-2014 |
Теми: | A23G 9/04 виробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозива |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва яблучно-вівсяного морозива, що включає підготовку яблук, цукру, лимонної кислоти та води, пастеризацію, охолодження, визрівання й фризерування суміші, фасування, загартування і зберігання морозива, який відрізняється тим, що яблучне пюре після термокислотного гідролізу при рН 2,7-3,3, температурі 80-85 °C і витримці протягом 19-20 хв направляють на гомогенізацію і потім додають до змішаного з цукром та гідратованого вівсяного борошна або подрібнених вівсяних пластівців у кількості, відповідно, 2-5 мас. % і 1,5-4,5 мас. %. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4712 |
Інші ідентифікатори: | 103420 |
Власник авторського права: | ® Мацько Любов Михайлівна, Зарко Володимир Ілліч, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна |
Тип вмісту: | Other |
Розташовується у зібраннях: | 2013 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
5-103420-sposib-virobnictva-yabluchno-vivsyanogo-moroziva.pdf | 185,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
5-103420-sposib-virobnictva-yabluchno-vivsyanogo-moroziva.djvu | 51,77 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
5-103420-sposib-virobnictva-yabluchno-vivsyanogo-moroziva__COVER.png | 658,14 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.