Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4360
 
Fullstendig metadatavisning
| DC Felt | Verdi | Språk | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Кухтин, Микола Дмитрович | uk | 
| dc.contributor.author | Покотило, Олег Степанович | uk | 
| dc.contributor.author | Юзва, Юрій Миколайович | uk | 
| dc.contributor.author | Pokotylo, Oleh Stepanovych | uk | 
| dc.contributor.author | Покотило, Олег Степанович | uk | 
| dc.date.accessioned | 2014-09-24T20:36:47Z | - | 
| dc.date.available | 2014-09-24T20:36:47Z | - | 
| dc.date.created | 2014-08-26 | uk | 
| dc.date.issued | 2014-08-26 | uk | 
| dc.identifier | 92610 | uk | 
| dc.identifier.citation | Патент 92610 UA, МПК A23C 9/13. Йогурт оздоровчий [Текст] / Покотило Олег Степанович, Кухтин Микола Дмитрович, Юзва Юрій Миколайович (Україна) - опубл. 26.08.2014. | uk | 
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4360 | - | 
| dc.description.abstract | Йогурт оздоровчий, який містить молоко коров’яче незбиране - 69,8 %, молоко знежирене - 10,08 %, стабілізатор (пектин) - 0,1 %, натуральний ароматизатор ванілі - 0,02 %, цукор білий кристалічний - 7 %, закваску із молочнокислих бактерій (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus) - 5 %, який відрізняється тим, що додатково містить подрібнене насіння льону - 8 %. | uk | 
| dc.language.iso | uk | uk | 
| dc.subject | A23C 9/13 | uk | 
| dc.subject | з використанням добавок | uk | 
| dc.title | Йогурт оздоровчий | uk | 
| dc.type | Other | uk | 
| dc.rights.holder | ® Покотило Олег Степанович, Кухтин Микола Дмитрович, Юзва Юрій Миколайович | uk | 
| Vises i samlingene: | 2014 | |
Tilhørende filer:
| Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 4-92610-jjogurt-ozdorovchijj.pdf | 159,9 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
| 4-92610-jjogurt-ozdorovchijj.djvu | 38,22 kB | DjVu | Vis/Åpne | |
| 4-92610-jjogurt-ozdorovchijj__COVER.png | 360,41 kB | image/png | Vis/Åpne | 
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright
