Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3900

Başlık: Спосіб виробництва варення з яблук
Diğer Başlıklar: Method for producing apple jam
Способ производства варенья из яблок
Yazarlar: Безусов, Анатолій Тимофійович
Мельнічук, Оксана Євстахівна
Сторожук, Валентина Миколаївна
Bezusov, Anatolii Tymofiiovych
Безусов, Анатолий Тимофеевич
Bibliographic description (Ukraine): Патент 53572 UA, МПК A23L 1/064, A23G 3/48. Спосіб виробництва варення з яблук [Текст] / Мельнічук Оксана Євстахівна, Сторожук Валентина Миколаївна, Безусов Анатолій Тимофійович (Україна) - опубл. 15.01.2003.
Patent 53572 UA, MPK A23L 1/064, A23G 3/48. Method for producing apple jam [Text] / Bezusov Anatolii Tymofiiovych (Ukraine) - publ. 15.01.2003.
Патент 53572 UA, МПК A23L 1/064, A23G 3/48. Способ производства варенья из яблок [Текст] / Безусов Анатолий Тимофеевич (Украина) - опубл. 15.01.2003.
Yayın Tarihi: 15-Oca-2003
Date of entry: 24-Eyl-2014
Anahtar kelimeler: A23G 3/48
A23L 1/064
містять рослини або їх частини, наприклад фрукти, насіння, екстракти
отримані з твердих фруктів або овочів
Özet: Спосіб виробництва варення з яблук, що передбачає підготовку яблук, різання, бланшування, підготовку тари та кришок, фасування, закупорювання, стерилізацію, який відрізняється тим, що після бланшування проводять процес осмотичного збезводнення яблук в 50%-ному розчині інвертного цукру, температура якого 55°C, тривалість осмотичного збезводнення складає 90-135 хвилин, доведення масової частки розчинних сухих речовин до 69% за рахунок додавання сухого цукру.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3900
Diğer Tanımlayıcılar: 53572
Copyright owner: ® Мельнічук Оксана Євстахівна, Сторожук Валентина Миколаївна, Безусов Анатолій Тимофійович
Content type: Other
Koleksiyonlarda Görünür:2003



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.