Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3900

Titre: Спосіб виробництва варення з яблук
Autre(s) titre(s): Method for producing apple jam
Способ производства варенья из яблок
Auteur(s): Безусов, Анатолій Тимофійович
Мельнічук, Оксана Євстахівна
Сторожук, Валентина Миколаївна
Bezusov, Anatolii Tymofiiovych
Безусов, Анатолий Тимофеевич
Bibliographic description (Ukraine): Патент 53572 UA, МПК A23L 1/064, A23G 3/48. Спосіб виробництва варення з яблук [Текст] / Мельнічук Оксана Євстахівна, Сторожук Валентина Миколаївна, Безусов Анатолій Тимофійович (Україна) - опубл. 15.01.2003.
Patent 53572 UA, MPK A23L 1/064, A23G 3/48. Method for producing apple jam [Text] / Bezusov Anatolii Tymofiiovych (Ukraine) - publ. 15.01.2003.
Патент 53572 UA, МПК A23L 1/064, A23G 3/48. Способ производства варенья из яблок [Текст] / Безусов Анатолий Тимофеевич (Украина) - опубл. 15.01.2003.
Date de publication: 15-jan-2003
Date of entry: 24-sep-2014
Mots-clés: A23G 3/48
A23L 1/064
містять рослини або їх частини, наприклад фрукти, насіння, екстракти
отримані з твердих фруктів або овочів
Résumé: Спосіб виробництва варення з яблук, що передбачає підготовку яблук, різання, бланшування, підготовку тари та кришок, фасування, закупорювання, стерилізацію, який відрізняється тим, що після бланшування проводять процес осмотичного збезводнення яблук в 50%-ному розчині інвертного цукру, температура якого 55°C, тривалість осмотичного збезводнення складає 90-135 хвилин, доведення масової частки розчинних сухих речовин до 69% за рахунок додавання сухого цукру.
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3900
Autre(s) identifiant(s): 53572
Copyright owner: ® Мельнічук Оксана Євстахівна, Сторожук Валентина Миколаївна, Безусов Анатолій Тимофійович
Content type: Other
Collection(s) :2003



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.