このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3900

タイトル: Спосіб виробництва варення з яблук
その他のタイトル: Method for producing apple jam
Способ производства варенья из яблок
著者: Безусов, Анатолій Тимофійович
Мельнічук, Оксана Євстахівна
Сторожук, Валентина Миколаївна
Bezusov, Anatolii Tymofiiovych
Безусов, Анатолий Тимофеевич
Bibliographic description (Ukraine): Патент 53572 UA, МПК A23L 1/064, A23G 3/48. Спосіб виробництва варення з яблук [Текст] / Мельнічук Оксана Євстахівна, Сторожук Валентина Миколаївна, Безусов Анатолій Тимофійович (Україна) - опубл. 15.01.2003.
Patent 53572 UA, MPK A23L 1/064, A23G 3/48. Method for producing apple jam [Text] / Bezusov Anatolii Tymofiiovych (Ukraine) - publ. 15.01.2003.
Патент 53572 UA, МПК A23L 1/064, A23G 3/48. Способ производства варенья из яблок [Текст] / Безусов Анатолий Тимофеевич (Украина) - опубл. 15.01.2003.
発行日: 15-1月-2003
Date of entry: 24-9月-2014
キーワード: A23G 3/48
A23L 1/064
містять рослини або їх частини, наприклад фрукти, насіння, екстракти
отримані з твердих фруктів або овочів
抄録: Спосіб виробництва варення з яблук, що передбачає підготовку яблук, різання, бланшування, підготовку тари та кришок, фасування, закупорювання, стерилізацію, який відрізняється тим, що після бланшування проводять процес осмотичного збезводнення яблук в 50%-ному розчині інвертного цукру, температура якого 55°C, тривалість осмотичного збезводнення складає 90-135 хвилин, доведення масової частки розчинних сухих речовин до 69% за рахунок додавання сухого цукру.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3900
その他の識別子: 53572
Copyright owner: ® Мельнічук Оксана Євстахівна, Сторожук Валентина Миколаївна, Безусов Анатолій Тимофійович
Content type: Other
出現コレクション:2003

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
6-53572-sposib-virobnictva-varennya-z-yabluk.pdf273,98 kBAdobe PDF見る/開く
6-53572-sposib-virobnictva-varennya-z-yabluk.djvu106,26 kBDjVu見る/開く
6-53572-sposib-virobnictva-varennya-z-yabluk__COVER.png1,04 MBimage/png見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。