Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3157| Titel: | Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники |
| Övriga titlar: | Influence of treatment of food products by microwave wavelengths on their microbiological parameters |
| Författare: | Скуба, Марія Богданівна Skuba, Mariia |
| Bibliographic description (Ukraine): | Скуба М. Б. Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М. Б. Скуба ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 3 с. |
| Utgivningsdatum: | 24-jun-2014 |
| Date of entry: | 23-jun-2014 |
| Utgivare: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| UDC: | 664. |
| Nyckelord: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів НВЧ-обробка харчові продукти мікрофлора харчових продуктів microwave wavelengths food microwave processing |
| Sammanfattning: | Вивчено вплив НВЧ-обробки різною потужністю хвиль апельсинового соку на його мікробіологічні показники. Тhe influence of different power microwave wavelengths of orange juice on his microbiological properties is studied. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3157 |
| Content type: | Other |
| Samling: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Fulltext och övriga filer i denna post:
| Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Skuba_Effect of food processing microwave waves for their microbiological parameters.pdf | 70,06 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!
Administrativa verktyg