Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3157
Titel: Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники
Övriga titlar: Influence of treatment of food products by microwave wavelengths on their microbiological parameters
Författare: Скуба, Марія Богданівна
Skuba, Mariia
Bibliographic description (Ukraine): Скуба М. Б. Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М. Б. Скуба ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 3 с.
Utgivningsdatum: 24-jun-2014
Date of entry: 23-jun-2014
Utgivare: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.
Nyckelord: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
НВЧ-обробка
харчові продукти
мікрофлора харчових продуктів
microwave wavelengths
food
microwave processing
Sammanfattning: Вивчено вплив НВЧ-обробки різною потужністю хвиль апельсинового соку на його мікробіологічні показники.
Тhe influence of different power microwave wavelengths of orange juice on his microbiological properties is studied.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3157
Content type: Other
Samling:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
Skuba_Effect of food processing microwave waves for their microbiological parameters.pdf70,06 kBAdobe PDFVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!

Administrationswerkzeuge