Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3157
Titre: Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники
Autre(s) titre(s): Influence of treatment of food products by microwave wavelengths on their microbiological parameters
Auteur(s): Скуба, Марія Богданівна
Skuba, Mariia
Bibliographic description (Ukraine): Скуба М. Б. Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М. Б. Скуба ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 3 с.
Date de publication: 24-jui-2014
Date of entry: 23-jui-2014
Editeur: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.
Mots-clés: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
НВЧ-обробка
харчові продукти
мікрофлора харчових продуктів
microwave wavelengths
food
microwave processing
Résumé: Вивчено вплив НВЧ-обробки різною потужністю хвиль апельсинового соку на його мікробіологічні показники.
Тhe influence of different power microwave wavelengths of orange juice on his microbiological properties is studied.
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3157
Content type: Other
Collection(s) :8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Skuba_Effect of food processing microwave waves for their microbiological parameters.pdf70,06 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration