Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3157
Titre: | Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники |
Autre(s) titre(s): | Influence of treatment of food products by microwave wavelengths on their microbiological parameters |
Auteur(s): | Скуба, Марія Богданівна Skuba, Mariia |
Bibliographic description (Ukraine): | Скуба М. Б. Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М. Б. Скуба ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 3 с. |
Date de publication: | 24-jui-2014 |
Date of entry: | 23-jui-2014 |
Editeur: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 664. |
Mots-clés: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів НВЧ-обробка харчові продукти мікрофлора харчових продуктів microwave wavelengths food microwave processing |
Résumé: | Вивчено вплив НВЧ-обробки різною потужністю хвиль апельсинового соку на його мікробіологічні показники. Тhe influence of different power microwave wavelengths of orange juice on his microbiological properties is studied. |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3157 |
Content type: | Other |
Collection(s) : | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
Skuba_Effect of food processing microwave waves for their microbiological parameters.pdf | 70,06 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration