Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3157
Täiskirje
DC väliVäärtusKeel
dc.contributor.authorСкуба, Марія Богданівна-
dc.contributor.authorSkuba, Mariia-
dc.date.accessioned2014-06-23T18:22:50Z-
dc.date.available2014-06-23T18:22:50Z-
dc.date.issued2014-06-24-
dc.identifier.citationСкуба М. Б. Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М. Б. Скуба ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 3 с.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3157-
dc.description.abstractВивчено вплив НВЧ-обробки різною потужністю хвиль апельсинового соку на його мікробіологічні показники.uk
dc.description.abstractТhe influence of different power microwave wavelengths of orange juice on his microbiological properties is studied.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05170107uk
dc.subjectтехнології зберігання, консервування та переробки плодів і овочівuk
dc.subjectНВЧ-обробкаuk
dc.subjectхарчові продуктиuk
dc.subjectмікрофлора харчових продуктівuk
dc.subjectmicrowave wavelengthsuk
dc.subjectfooduk
dc.subjectmicrowave processinguk
dc.titleВплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показникиuk
dc.title.alternativeInfluence of treatment of food products by microwave wavelengths on their microbiological parametersuk
dc.typeOtheruk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.subject.udc664.uk
Asub kollektsiooni(de)s:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Failid selles objektis:
Fail Kirjeldus SuurusFormaat 
Skuba_Effect of food processing microwave waves for their microbiological parameters.pdf70,06 kBAdobe PDFVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.

Admin vahendid