このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3157
完全メタデータレコード
DCフィールド言語
dc.contributor.authorСкуба, Марія Богданівна-
dc.contributor.authorSkuba, Mariia-
dc.date.accessioned2014-06-23T18:22:50Z-
dc.date.available2014-06-23T18:22:50Z-
dc.date.issued2014-06-24-
dc.identifier.citationСкуба М. Б. Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М. Б. Скуба ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 3 с.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3157-
dc.description.abstractВивчено вплив НВЧ-обробки різною потужністю хвиль апельсинового соку на його мікробіологічні показники.uk
dc.description.abstractТhe influence of different power microwave wavelengths of orange juice on his microbiological properties is studied.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05170107uk
dc.subjectтехнології зберігання, консервування та переробки плодів і овочівuk
dc.subjectНВЧ-обробкаuk
dc.subjectхарчові продуктиuk
dc.subjectмікрофлора харчових продуктівuk
dc.subjectmicrowave wavelengthsuk
dc.subjectfooduk
dc.subjectmicrowave processinguk
dc.titleВплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показникиuk
dc.title.alternativeInfluence of treatment of food products by microwave wavelengths on their microbiological parametersuk
dc.typeOtheruk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.subject.udc664.uk
出現コレクション:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Skuba_Effect of food processing microwave waves for their microbiological parameters.pdf70,06 kBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール