このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3157
完全メタデータレコード
DCフィールド | 値 | 言語 |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скуба, Марія Богданівна | - |
dc.contributor.author | Skuba, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2014-06-23T18:22:50Z | - |
dc.date.available | 2014-06-23T18:22:50Z | - |
dc.date.issued | 2014-06-24 | - |
dc.identifier.citation | Скуба М. Б. Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М. Б. Скуба ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 3 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3157 | - |
dc.description.abstract | Вивчено вплив НВЧ-обробки різною потужністю хвиль апельсинового соку на його мікробіологічні показники. | uk |
dc.description.abstract | Тhe influence of different power microwave wavelengths of orange juice on his microbiological properties is studied. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.subject | 8.05170107 | uk |
dc.subject | технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | uk |
dc.subject | НВЧ-обробка | uk |
dc.subject | харчові продукти | uk |
dc.subject | мікрофлора харчових продуктів | uk |
dc.subject | microwave wavelengths | uk |
dc.subject | food | uk |
dc.subject | microwave processing | uk |
dc.title | Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники | uk |
dc.title.alternative | Influence of treatment of food products by microwave wavelengths on their microbiological parameters | uk |
dc.type | Other | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk |
dc.subject.udc | 664. | uk |
出現コレクション: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
Skuba_Effect of food processing microwave waves for their microbiological parameters.pdf | 70,06 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール