Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3157
Título: Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники
Outros títulos: Influence of treatment of food products by microwave wavelengths on their microbiological parameters
Authors: Скуба, Марія Богданівна
Skuba, Mariia
Bibliographic description (Ukraine): Скуба М. Б. Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М. Б. Скуба ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 3 с.
Data de edición: 24-Jun-2014
Date of entry: 23-Jun-2014
Editor: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.
Palabras chave: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
НВЧ-обробка
харчові продукти
мікрофлора харчових продуктів
microwave wavelengths
food
microwave processing
Resumo: Вивчено вплив НВЧ-обробки різною потужністю хвиль апельсинового соку на його мікробіологічні показники.
Тhe influence of different power microwave wavelengths of orange juice on his microbiological properties is studied.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3157
Content type: Other
Aparece nas Coleccións8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
Skuba_Effect of food processing microwave waves for their microbiological parameters.pdf70,06 kBAdobe PDFVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados

Ferramentas administrativas