Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3157
タイトル: | Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники |
その他のタイトル: | Influence of treatment of food products by microwave wavelengths on their microbiological parameters |
著者: | Скуба, Марія Богданівна Skuba, Mariia |
Bibliographic description (Ukraine): | Скуба М. Б. Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М. Б. Скуба ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 3 с. |
発行日: | 24-6月-2014 |
Date of entry: | 23-6月-2014 |
出版者: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 664. |
キーワード: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів НВЧ-обробка харчові продукти мікрофлора харчових продуктів microwave wavelengths food microwave processing |
抄録: | Вивчено вплив НВЧ-обробки різною потужністю хвиль апельсинового соку на його мікробіологічні показники. Тhe influence of different power microwave wavelengths of orange juice on his microbiological properties is studied. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3157 |
Content type: | Other |
出現コレクション: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
Skuba_Effect of food processing microwave waves for their microbiological parameters.pdf | 70,06 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
Ferramentas administrativas