Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3157
Tytuł: Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники
Inne tytuły: Influence of treatment of food products by microwave wavelengths on their microbiological parameters
Authors: Скуба, Марія Богданівна
Skuba, Mariia
Bibliographic description (Ukraine): Скуба М. Б. Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М. Б. Скуба ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 3 с.
Data wydania: 24-cze-2014
Date of entry: 23-cze-2014
Wydawca: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place edycja: Тернопіль
UDC: 664.
Słowa kluczowe: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
НВЧ-обробка
харчові продукти
мікрофлора харчових продуктів
microwave wavelengths
food
microwave processing
Abstract: Вивчено вплив НВЧ-обробки різною потужністю хвиль апельсинового соку на його мікробіологічні показники.
Тhe influence of different power microwave wavelengths of orange juice on his microbiological properties is studied.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3157
Typ zawartości: Other
Występuje w kolekcjach:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora