Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3157
Pealkiri: | Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники |
Teised pealkirjad: | Influence of treatment of food products by microwave wavelengths on their microbiological parameters |
Autor: | Скуба, Марія Богданівна Skuba, Mariia |
Bibliographic description (Ukraine): | Скуба М. Б. Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М. Б. Скуба ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 3 с. |
Ilmumisaasta: | 24-juu-2014 |
Date of entry: | 23-juu-2014 |
Kirjastaja: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 664. |
Märksõnad: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів НВЧ-обробка харчові продукти мікрофлора харчових продуктів microwave wavelengths food microwave processing |
Kokkuvõte: | Вивчено вплив НВЧ-обробки різною потужністю хвиль апельсинового соку на його мікробіологічні показники. Тhe influence of different power microwave wavelengths of orange juice on his microbiological properties is studied. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3157 |
Content type: | Other |
Asub kollektsiooni(de)s: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
Skuba_Effect of food processing microwave waves for their microbiological parameters.pdf | 70,06 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.
Админ Инструменти