Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3157
Pealkiri: Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники
Teised pealkirjad: Influence of treatment of food products by microwave wavelengths on their microbiological parameters
Autor: Скуба, Марія Богданівна
Skuba, Mariia
Bibliographic description (Ukraine): Скуба М. Б. Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / М. Б. Скуба ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 3 с.
Ilmumisaasta: 24-juu-2014
Date of entry: 23-juu-2014
Kirjastaja: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.
Märksõnad: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
НВЧ-обробка
харчові продукти
мікрофлора харчових продуктів
microwave wavelengths
food
microwave processing
Kokkuvõte: Вивчено вплив НВЧ-обробки різною потужністю хвиль апельсинового соку на його мікробіологічні показники.
Тhe influence of different power microwave wavelengths of orange juice on his microbiological properties is studied.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3157
Content type: Other
Asub kollektsiooni(de)s:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Failid selles objektis:
Fail Kirjeldus SuurusFormaat 
Skuba_Effect of food processing microwave waves for their microbiological parameters.pdf70,06 kBAdobe PDFVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.

Админ Инструменти