Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


1-16 emaitza 16tik.
  • aurrekoa
  • 1
  • hurrengoa
Itemaren hitak:
MotaArgitalpen-dataDate of entryTituluaEgilea/k
Thesis AbstractDec-201824-Jan-2019Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру ГолландськогоМатуняк, Соломія Степанівна; Matunyak, Solomia
Thesis AbstractDec-201821-Dec-2018Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасціКопійчук, Віктор Леонідович
Thesis AbstractDec-201821-Dec-2018Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодівКовальчук, Тетяна Петрівна
Thesis AbstractDec-201821-Dec-2018Виділення казеїнів іонообмінною хроматографією на колонкахГуменюк, Тетяна Сергіївна
Thesis AbstractDec-201823-Dec-2018Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервівХодоровська, Надія Ігорівна
Thesis AbstractDec-201823-Dec-2018Розробка технології соління томатів багатокомпонентними закваскамиЛяшонка, Юрій Андрійович
Thesis AbstractDec-201821-Dec-2018Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривцівГаниш, Василь Ігорович
Thesis AbstractDec-201826-Dec-2018Зміни рН і ОВП у фруктах при тривалому зберіганніСмерик, Віталій Володимирович
Thesis AbstractDec-201820-Dec-2018Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показниківВанат, Галина Романівна
Thesis AbstractDec-201823-Dec-2018Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджівПилипець, Галина Сергіївна
Thesis AbstractDec-201824-Dec-2018Отримання гіпоалергенних гідролізатів білків сироватки молокаБерезовська, Лілія Володимирівна
Thesis AbstractDec-20189-Jan-2019Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачуЛуцко, Любов Богданівна; Lutsko, Liubov
Thesis AbstractDec-201826-Dec-2018Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олійБаюк, Степан Ярославович
Thesis AbstractDec-201820-Dec-2018Отримання казеїнових фракцій з допомогою батч-процедури на аніонообмінникуБереза, Катерина Сергіївна
Thesis AbstractDec-201826-Dec-2018Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислотГорожанський, Олександр Ярославович
Thesis AbstractDec-201826-Dec-2018Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробціКафтан, Анатолій Іванович
1-16 emaitza 16tik.
  • aurrekoa
  • 1
  • hurrengoa