Skip navigation
Hasierako orria
Zerrendatu
Komunitateak
Browse Items by:
Argitalpen data
Egilea
Titulua
Gaia
UDC
Bidalketa data
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Laguntza
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Zerbitzuak
Nire DSpacea
Alertak
Editatu profila
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Search
Bilatu:
Dspace dena
Роботи студентів
Бакалавр
Магістр
Курсові проекти (роботи)
Статті студентів
honako honen arabera:
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
1-16 emaitza 16tik.
aurrekoa
1
hurrengoa
Itemaren hitak:
Mota
Argitalpen-data
Date of entry
Titulua
Egilea/k
Thesis Abstract
Dec-2018
24-Jan-2019
Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського
Матуняк, Соломія Степанівна
;
Matunyak, Solomia
Thesis Abstract
Dec-2018
21-Dec-2018
Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасці
Копійчук, Віктор Леонідович
Thesis Abstract
Dec-2018
21-Dec-2018
Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодів
Ковальчук, Тетяна Петрівна
Thesis Abstract
Dec-2018
21-Dec-2018
Виділення казеїнів іонообмінною хроматографією на колонках
Гуменюк, Тетяна Сергіївна
Thesis Abstract
Dec-2018
23-Dec-2018
Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів
Ходоровська, Надія Ігорівна
Thesis Abstract
Dec-2018
23-Dec-2018
Розробка технології соління томатів багатокомпонентними заквасками
Ляшонка, Юрій Андрійович
Thesis Abstract
Dec-2018
21-Dec-2018
Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривців
Ганиш, Василь Ігорович
Thesis Abstract
Dec-2018
26-Dec-2018
Зміни рН і ОВП у фруктах при тривалому зберіганні
Смерик, Віталій Володимирович
Thesis Abstract
Dec-2018
20-Dec-2018
Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показників
Ванат, Галина Романівна
Thesis Abstract
Dec-2018
23-Dec-2018
Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів
Пилипець, Галина Сергіївна
Thesis Abstract
Dec-2018
24-Dec-2018
Отримання гіпоалергенних гідролізатів білків сироватки молока
Березовська, Лілія Володимирівна
Thesis Abstract
Dec-2018
9-Jan-2019
Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачу
Луцко, Любов Богданівна
;
Lutsko, Liubov
Thesis Abstract
Dec-2018
26-Dec-2018
Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олій
Баюк, Степан Ярославович
Thesis Abstract
Dec-2018
20-Dec-2018
Отримання казеїнових фракцій з допомогою батч-процедури на аніонообміннику
Береза, Катерина Сергіївна
Thesis Abstract
Dec-2018
26-Dec-2018
Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот
Горожанський, Олександр Ярославович
Thesis Abstract
Dec-2018
26-Dec-2018
Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці
Кафтан, Анатолій Іванович
1-16 emaitza 16tik.
aurrekoa
1
hurrengoa
Discover
Author
1
Lutsko, Liubov
1
Matunyak, Solomia
1
Баюк, Степан Ярославович
1
Береза, Катерина Сергіївна
1
Березовська, Лілія Володимирівна
1
Ванат, Галина Романівна
1
Ганиш, Василь Ігорович
1
Горожанський, Олександр Ярославович
1
Гуменюк, Тетяна Сергіївна
1
Кафтан, Анатолій Іванович
1
Ковальчук, Тетяна Петрівна
1
Копійчук, Віктор Леонідович
1
Луцко, Любов Богданівна
1
Ляшонка, Юрій Андрійович
1
Матуняк, Соломія Степанівна
1
Пилипець, Галина Сергіївна
1
Смерик, Віталій Володимирович
1
Ходоровська, Надія Ігорівна
Subject
16
181
6
664.8
3
665.3
3
lactic acid microorganisms
3
молочнокислі мікроорганізми
2
casein
2
fatty acid composition
2
kefir
2
yeast
2
дріжджі
2
жирнокислотний склад
2
казеїн
2
кефір
2
УДК 664.8
1
591.146-02
1
637.127.576
1
664.8/.9
1
665.112.1
1
: flaxseed, olive, nuts, pumpkin,...
1
acid number
.
next >
Date issued
16
2018
by languages
16
uk