Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Роботи студентів
Бакалавр
Магістр
Курсові проекти (роботи)
Статті студентів
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-10 зі 24 (час пошуку: 0.003 секунди).
назад
1
2
3
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Thesis
24-чер-2014
23-чер-2014
Розробка рецептури нового виду соусу з традиційних видів сировини
Гуща, Галина Анатоліївна
;
Hushcha, Halyna
Other
23-чер-2014
23-чер-2014
Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у бульбі.
Ревіцька, Валентина Валентинівна
;
Revitska, Valentina
Other
23-чер-2014
23-чер-2014
Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капусти
Брикайло, Ольга Василівна
;
Brykaylo, Olga
Other
23-чер-2014
23-чер-2014
Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості
Легоцька, Христина Романівна
;
Legotska, Khrystyna
Other
2014
23-чер-2014
Вплив способів технологічної обробки на вміст 137 Сs у плодових тілах грибів.
Круцько, Катерина Іванівна
;
Krutsko, Kateryna
Other
23-чер-2014
23-чер-2014
Удосконалення технології санітарної обробки технологічного устаткування у консервному виробництві
Шмирко, Мирослава Володимирівна
;
Shmyrko, Myroslava
Other
24-чер-2014
29-чер-2014
Характеристика біоактивних фосфопептидів, отриманих шляхом протеолізу казеїну ензимами рослинного та мікробіологічного походження
Филипенко, Дар’я Володимирівна
;
Fylypenko, Daria
Other
24-чер-2014
29-чер-2014
Дослідження біоактивних фосфопептидів, виділених з харчових протеїнів з використанням протеаз тваринного походження
Попів, Мар’яна Степанівна
;
Popiv, Mariana Stepanivna
Other
24-чер-2014
23-чер-2014
Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники
Скуба, Марія Богданівна
;
Skuba, Mariia
Other
24-чер-2014
23-чер-2014
Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів
Остапйовська, Марія Володимирівна
;
Ostapiovska, Mariia
Розкриття
за авторами
1
Baluk, Nazar
1
Basa, Ikpe Vilfried
1
Brykaylo, Olga
1
Chebeniak, Taras
1
Fylyma, Yulia
1
Fylypenko, Daria
1
Hushcha, Halyna
1
Khamuliak, Taras
1
Krutsko, Kateryna
1
Legotska, Khrystyna
1
Ostapiovska, Mariia
1
Pastukh, Olesia
1
Popiv, Mariana Stepanivna
1
Revitska, Valentina
1
Shevchyshyn, Mariia
1
Shmyrko, Myroslava
1
Shynkaruk, Shynkaruk
1
Skuba, Mariia
1
Sulik, Oksana
1
Yasinska, Nataliya
.
далі >
за темами
24
8.05170107
3
664.
2
630.241
2
ascorbic acid
2
casein
2
functional nutrition
2
jam
2
kiwi
2
peptides
2
sauerkraut
2
аскорбінова кислота
2
бланшування
2
біологічно активні речовини (БАР)
2
заморожування
2
казеїн
2
квашення
2
ківі
2
овочі
2
пептиди
2
попередня теплова обробка
.
далі >
за датою випуску
10
2017
14
2014
за типом вмісту
13
Other
11
Thesis
за мовами
24
uk