Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19458
ชื่อเรื่อง: Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Effect of organic and inorganic iodine on cabbage fermentation
ผู้แต่ง: Банах, Володимир Ігорович
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Банах В.І. Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ І. Б. Прізвище1, І. Б. Прізвище2 ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 7 с.
Bibliographic description (International): Banakh V.I. Effect of organic and inorganic iodine on cabbage fermentation : Research on education and qualification of Master of specialty 8.05170107 "Technology of storage, preservation and processing of fruits and vegetables" V.I. Banakh ; Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopil : 2017. - 7 р.
วันที่เผยแพร่: กุม-2017
Submitted date: 24-กุม-2017
Date of entry: 7-มีน-2017
สำนักพิมพ์: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Покотило, Олег Степанович
คำสำคัญ: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
капуста квашена
йод
ламінарія
Йодіс
sauerkraut
iodine
kelp
Iodis
บทคัดย่อ: Магістерська робота присвячена вивченню мікробіологічних і біохімічних показників квашеної капусти під впливом різних джерел йоду
Master's thesis is devoted to the study of microbiological and biochemical parameters sauerkraut under the influence of different sources of iodine.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19458
Content type: Thesis
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Banakh_Effect of organic and inorganic iodine on cabbage fermentation.pdf175,44 kBAdobe PDFดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น

Eines d'Administrador