Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19458
Título : Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти
Otros títulos : Effect of organic and inorganic iodine on cabbage fermentation
Autor : Банах, Володимир Ігорович
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Банах В.І. Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ І. Б. Прізвище1, І. Б. Прізвище2 ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 7 с.
Bibliographic description (International): Banakh V.I. Effect of organic and inorganic iodine on cabbage fermentation : Research on education and qualification of Master of specialty 8.05170107 "Technology of storage, preservation and processing of fruits and vegetables" V.I. Banakh ; Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopil : 2017. - 7 р.
Fecha de publicación : feb-2017
Submitted date: 24-feb-2017
Date of entry: 7-mar-2017
Editorial : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Покотило, Олег Степанович
Palabras clave : 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
капуста квашена
йод
ламінарія
Йодіс
sauerkraut
iodine
kelp
Iodis
Resumen : Магістерська робота присвячена вивченню мікробіологічних і біохімічних показників квашеної капусти під впливом різних джерел йоду
Master's thesis is devoted to the study of microbiological and biochemical parameters sauerkraut under the influence of different sources of iodine.
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19458
Content type: Thesis
Aparece en las colecciones: 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
Banakh_Effect of organic and inorganic iodine on cabbage fermentation.pdf175,44 kBAdobe PDFVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.

Eines d'Administrador