Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19458| Tytuł: | Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти |
| Inne tytuły: | Effect of organic and inorganic iodine on cabbage fermentation |
| Authors: | Банах, Володимир Ігорович |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Bibliographic description (Ukraine): | Банах В.І. Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ І. Б. Прізвище1, І. Б. Прізвище2 ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 7 с. |
| Bibliographic description (International): | Banakh V.I. Effect of organic and inorganic iodine on cabbage fermentation : Research on education and qualification of Master of specialty 8.05170107 "Technology of storage, preservation and processing of fruits and vegetables" V.I. Banakh ; Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopil : 2017. - 7 р. |
| Data wydania: | lut-2017 |
| Data archiwizacji: | 24-lut-2017 |
| Date of entry: | 7-mar-2017 |
| Wydawca: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Kraj (kod): | UA |
| Place edycja: | Тернопіль |
| Promotor: | Покотило, Олег Степанович |
| Słowa kluczowe: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів капуста квашена йод ламінарія Йодіс sauerkraut iodine kelp Iodis |
| Abstract: | Магістерська робота присвячена вивченню мікробіологічних і біохімічних показників квашеної капусти під впливом різних джерел йоду Master's thesis is devoted to the study of microbiological and biochemical parameters sauerkraut under the influence of different sources of iodine. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19458 |
| Typ zawartości: | Thesis |
| Występuje w kolekcjach: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Banakh_Effect of organic and inorganic iodine on cabbage fermentation.pdf | 175,44 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora