Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19458
Title: Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти
Other Titles: Effect of organic and inorganic iodine on cabbage fermentation
Authors: Банах, Володимир Ігорович
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Банах В.І. Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ І. Б. Прізвище1, І. Б. Прізвище2 ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 7 с.
Bibliographic description (International): Banakh V.I. Effect of organic and inorganic iodine on cabbage fermentation : Research on education and qualification of Master of specialty 8.05170107 "Technology of storage, preservation and processing of fruits and vegetables" V.I. Banakh ; Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopil : 2017. - 7 р.
Issue Date: Φεβ-2017
Submitted date: 24-Φεβ-2017
Date of entry: 7-Μαρ-2017
Publisher: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Покотило, Олег Степанович
Keywords: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
капуста квашена
йод
ламінарія
Йодіс
sauerkraut
iodine
kelp
Iodis
Abstract: Магістерська робота присвячена вивченню мікробіологічних і біохімічних показників квашеної капусти під впливом різних джерел йоду
Master's thesis is devoted to the study of microbiological and biochemical parameters sauerkraut under the influence of different sources of iodine.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19458
Content type: Thesis
Εμφανίζεται στις συλλογές:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
Banakh_Effect of organic and inorganic iodine on cabbage fermentation.pdf175,44 kBAdobe PDFΔείτε/ Ανοίξτε


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα

Administrativa verktyg