Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19458
Titre: Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти
Autre(s) titre(s): Effect of organic and inorganic iodine on cabbage fermentation
Auteur(s): Банах, Володимир Ігорович
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Банах В.І. Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ І. Б. Прізвище1, І. Б. Прізвище2 ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 7 с.
Bibliographic description (International): Banakh V.I. Effect of organic and inorganic iodine on cabbage fermentation : Research on education and qualification of Master of specialty 8.05170107 "Technology of storage, preservation and processing of fruits and vegetables" V.I. Banakh ; Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopil : 2017. - 7 р.
Date de publication: fév-2017
Submitted date: 24-fév-2017
Date of entry: 7-mar-2017
Editeur: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Покотило, Олег Степанович
Mots-clés: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
капуста квашена
йод
ламінарія
Йодіс
sauerkraut
iodine
kelp
Iodis
Résumé: Магістерська робота присвячена вивченню мікробіологічних і біохімічних показників квашеної капусти під впливом різних джерел йоду
Master's thesis is devoted to the study of microbiological and biochemical parameters sauerkraut under the influence of different sources of iodine.
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19458
Content type: Thesis
Collection(s) :8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Banakh_Effect of organic and inorganic iodine on cabbage fermentation.pdf175,44 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration