Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19458
Titre: | Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти |
Autre(s) titre(s): | Effect of organic and inorganic iodine on cabbage fermentation |
Auteur(s): | Банах, Володимир Ігорович |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Банах В.І. Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ І. Б. Прізвище1, І. Б. Прізвище2 ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 7 с. |
Bibliographic description (International): | Banakh V.I. Effect of organic and inorganic iodine on cabbage fermentation : Research on education and qualification of Master of specialty 8.05170107 "Technology of storage, preservation and processing of fruits and vegetables" V.I. Banakh ; Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopil : 2017. - 7 р. |
Date de publication: | fév-2017 |
Submitted date: | 24-fév-2017 |
Date of entry: | 7-mar-2017 |
Editeur: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Покотило, Олег Степанович |
Mots-clés: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів капуста квашена йод ламінарія Йодіс sauerkraut iodine kelp Iodis |
Résumé: | Магістерська робота присвячена вивченню мікробіологічних і біохімічних показників квашеної капусти під впливом різних джерел йоду Master's thesis is devoted to the study of microbiological and biochemical parameters sauerkraut under the influence of different sources of iodine. |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19458 |
Content type: | Thesis |
Collection(s) : | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
Banakh_Effect of organic and inorganic iodine on cabbage fermentation.pdf | 175,44 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration