Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19458
Affichage complet
Élément Dublin CoreValeurLangue
dc.contributor.advisorПокотило, Олег Степанович-
dc.contributor.authorБанах, Володимир Ігорович-
dc.date.accessioned2017-03-07T09:36:30Z-
dc.date.available2017-03-07T09:36:30Z-
dc.date.issued2017-02-
dc.date.submitted2017-02-24-
dc.identifier.citationБанах В.І. Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ І. Б. Прізвище1, І. Б. Прізвище2 ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 7 с.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19458-
dc.description.abstractМагістерська робота присвячена вивченню мікробіологічних і біохімічних показників квашеної капусти під впливом різних джерел йодуuk
dc.description.abstractMaster's thesis is devoted to the study of microbiological and biochemical parameters sauerkraut under the influence of different sources of iodine.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05170107-
dc.subjectтехнології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів-
dc.subjectкапуста квашена-
dc.subjectйод-
dc.subjectламінарія-
dc.subjectЙодіс-
dc.subjectsauerkraut-
dc.subjectiodine-
dc.subjectkelp-
dc.subjectIodis-
dc.titleВплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капустиuk
dc.title.alternativeEffect of organic and inorganic iodine on cabbage fermentationuk
dc.typeThesisuk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.identifier.citationenBanakh V.I. Effect of organic and inorganic iodine on cabbage fermentation : Research on education and qualification of Master of specialty 8.05170107 "Technology of storage, preservation and processing of fruits and vegetables" V.I. Banakh ; Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopil : 2017. - 7 р.uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.coverage.countryUAuk
Collection(s) :8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Banakh_Effect of organic and inorganic iodine on cabbage fermentation.pdf175,44 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration