このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19458
完全メタデータレコード
DCフィールド | 値 | 言語 |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Покотило, Олег Степанович | - |
dc.contributor.author | Банах, Володимир Ігорович | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-07T09:36:30Z | - |
dc.date.available | 2017-03-07T09:36:30Z | - |
dc.date.issued | 2017-02 | - |
dc.date.submitted | 2017-02-24 | - |
dc.identifier.citation | Банах В.І. Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ І. Б. Прізвище1, І. Б. Прізвище2 ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 7 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19458 | - |
dc.description.abstract | Магістерська робота присвячена вивченню мікробіологічних і біохімічних показників квашеної капусти під впливом різних джерел йоду | uk |
dc.description.abstract | Master's thesis is devoted to the study of microbiological and biochemical parameters sauerkraut under the influence of different sources of iodine. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.subject | 8.05170107 | - |
dc.subject | технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | - |
dc.subject | капуста квашена | - |
dc.subject | йод | - |
dc.subject | ламінарія | - |
dc.subject | Йодіс | - |
dc.subject | sauerkraut | - |
dc.subject | iodine | - |
dc.subject | kelp | - |
dc.subject | Iodis | - |
dc.title | Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти | uk |
dc.title.alternative | Effect of organic and inorganic iodine on cabbage fermentation | uk |
dc.type | Thesis | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk |
dc.identifier.citationen | Banakh V.I. Effect of organic and inorganic iodine on cabbage fermentation : Research on education and qualification of Master of specialty 8.05170107 "Technology of storage, preservation and processing of fruits and vegetables" V.I. Banakh ; Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopil : 2017. - 7 р. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.coverage.country | UA | uk |
出現コレクション: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
Banakh_Effect of organic and inorganic iodine on cabbage fermentation.pdf | 175,44 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール