Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19458
Affichage complet
Élément Dublin Core | Valeur | Langue |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Покотило, Олег Степанович | - |
dc.contributor.author | Банах, Володимир Ігорович | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-07T09:36:30Z | - |
dc.date.available | 2017-03-07T09:36:30Z | - |
dc.date.issued | 2017-02 | - |
dc.date.submitted | 2017-02-24 | - |
dc.identifier.citation | Банах В.І. Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ І. Б. Прізвище1, І. Б. Прізвище2 ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 7 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19458 | - |
dc.description.abstract | Магістерська робота присвячена вивченню мікробіологічних і біохімічних показників квашеної капусти під впливом різних джерел йоду | uk |
dc.description.abstract | Master's thesis is devoted to the study of microbiological and biochemical parameters sauerkraut under the influence of different sources of iodine. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.subject | 8.05170107 | - |
dc.subject | технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | - |
dc.subject | капуста квашена | - |
dc.subject | йод | - |
dc.subject | ламінарія | - |
dc.subject | Йодіс | - |
dc.subject | sauerkraut | - |
dc.subject | iodine | - |
dc.subject | kelp | - |
dc.subject | Iodis | - |
dc.title | Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти | uk |
dc.title.alternative | Effect of organic and inorganic iodine on cabbage fermentation | uk |
dc.type | Thesis | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk |
dc.identifier.citationen | Banakh V.I. Effect of organic and inorganic iodine on cabbage fermentation : Research on education and qualification of Master of specialty 8.05170107 "Technology of storage, preservation and processing of fruits and vegetables" V.I. Banakh ; Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopil : 2017. - 7 р. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.coverage.country | UA | uk |
Collection(s) : | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
Banakh_Effect of organic and inorganic iodine on cabbage fermentation.pdf | 175,44 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration