霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694
Title: | Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“ |
Authors: | Мельнічук, Оксана Євстахівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Мельнічук О. Є. Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“ / О. Є. Мельнічук. — Тернопіль : ТНТУ, 2009, — 28 с. |
Issue Date: | 2009 |
Date of entry: | 7-六月-2012 |
Publisher: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
Keywords: | 7.091706 Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів Технологія консервування риби та рибопродуктів |
Abstract: | Методичні вказівки складені у відповідності з програмою дисципліни “Технологія консервування риби та рибопродуктів” для студентів заочної форми навчання спеціальності 7.091706 “Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів” |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694 |
Content type: | Learning Object |
�蝷箔����: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
��辣銝剔�﹝獢�:
�DSpace銝剜�������★��������雿��.
蝞∠�極�