Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694
Teitl: | Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“ |
Awduron: | Мельнічук, Оксана Євстахівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Мельнічук О. Є. Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“ / О. Є. Мельнічук. — Тернопіль : ТНТУ, 2009, — 28 с. |
Dyddiad Cyhoeddi: | 2009 |
Date of entry: | 7-Jun-2012 |
Cyhoeddwr: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
Allweddeiriau: | 7.091706 Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів Технологія консервування риби та рибопродуктів |
Crynodeb: | Методичні вказівки складені у відповідності з програмою дисципліни “Технологія консервування риби та рибопродуктів” для студентів заочної форми навчання спеціальності 7.091706 “Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів” |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694 |
Content type: | Learning Object |
Ymddengys yng Nghasgliadau: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
---|---|---|---|---|
Metodychni_vkazivky_z_kursu_Tehnologija_prygotuvannja_ryby_ta_ryboproduktiv__2009.pdf | 251,31 kB | Adobe PDF | Gweld/Agor | |
Metodychni_vkazivky_z_kursu_Tehnologija_prygotuvannja_ryby_ta_ryboproduktiv_2009.djvu | 144,98 kB | DjVu | Gweld/Agor | |
Metodychni_vkazivky_z_kursu_Tehnologija_prygotuvannja_ryby_ta_ryboproduktiv_2009__COVER.png | 34,76 kB | image/png | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.
Offer Gweinyddol