Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694
Täiskirje
| DC väli | Väärtus | Keel |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Мельнічук, Оксана Євстахівна | uk |
| dc.date.accessioned | 2012-06-07T13:05:11Z | - |
| dc.date.available | 2012-06-07T13:05:11Z | - |
| dc.date.issued | 2009 | - |
| dc.identifier.citation | Мельнічук О. Є. Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“ / О. Є. Мельнічук. — Тернопіль : ТНТУ, 2009, — 28 с. | uk |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694 | - |
| dc.description.abstract | Методичні вказівки складені у відповідності з програмою дисципліни “Технологія консервування риби та рибопродуктів” для студентів заочної форми навчання спеціальності 7.091706 “Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів” | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | ТНТУ ім. І.Пулюя | uk |
| dc.subject | 7.091706 | uk |
| dc.subject | Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | uk |
| dc.subject | Технологія консервування риби та рибопродуктів | uk |
| dc.title | Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“ | uk |
| dc.type | Learning Object | uk |
| Asub kollektsiooni(de)s: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії | |
Failid selles objektis:
| Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
|---|---|---|---|---|
| Metodychni_vkazivky_z_kursu_Tehnologija_prygotuvannja_ryby_ta_ryboproduktiv__2009.pdf | 251,31 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
| Metodychni_vkazivky_z_kursu_Tehnologija_prygotuvannja_ryby_ta_ryboproduktiv_2009.djvu | 144,98 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
| Metodychni_vkazivky_z_kursu_Tehnologija_prygotuvannja_ryby_ta_ryboproduktiv_2009__COVER.png | 34,76 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.
Admin vahendid