Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694
Titel: | Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“ |
Författare: | Мельнічук, Оксана Євстахівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Мельнічук О. Є. Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“ / О. Є. Мельнічук. — Тернопіль : ТНТУ, 2009, — 28 с. |
Utgivningsdatum: | 2009 |
Date of entry: | 7-jun-2012 |
Utgivare: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
Nyckelord: | 7.091706 Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів Технологія консервування риби та рибопродуктів |
Sammanfattning: | Методичні вказівки складені у відповідності з програмою дисципліни “Технологія консервування риби та рибопродуктів” для студентів заочної форми навчання спеціальності 7.091706 “Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів” |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694 |
Content type: | Learning Object |
Samling: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
Metodychni_vkazivky_z_kursu_Tehnologija_prygotuvannja_ryby_ta_ryboproduktiv__2009.pdf | 251,31 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
Metodychni_vkazivky_z_kursu_Tehnologija_prygotuvannja_ryby_ta_ryboproduktiv_2009.djvu | 144,98 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
Metodychni_vkazivky_z_kursu_Tehnologija_prygotuvannja_ryby_ta_ryboproduktiv_2009__COVER.png | 34,76 kB | image/png | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!
Administrativa verktyg