Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694
| Pealkiri: | Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“ |
| Autor: | Мельнічук, Оксана Євстахівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Мельнічук О. Є. Методичні вказівки з курсу „Технологія консервування риби та рибопродуктів“ / О. Є. Мельнічук. — Тернопіль : ТНТУ, 2009, — 28 с. |
| Ilmumisaasta: | 2009 |
| Date of entry: | 7-juu-2012 |
| Kirjastaja: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
| Märksõnad: | 7.091706 Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів Технологія консервування риби та рибопродуктів |
| Kokkuvõte: | Методичні вказівки складені у відповідності з програмою дисципліни “Технологія консервування риби та рибопродуктів” для студентів заочної форми навчання спеціальності 7.091706 “Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів” |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1694 |
| Content type: | Learning Object |
| Asub kollektsiooni(de)s: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Failid selles objektis:
| Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
|---|---|---|---|---|
| Metodychni_vkazivky_z_kursu_Tehnologija_prygotuvannja_ryby_ta_ryboproduktiv__2009.pdf | 251,31 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
| Metodychni_vkazivky_z_kursu_Tehnologija_prygotuvannja_ryby_ta_ryboproduktiv_2009.djvu | 144,98 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
| Metodychni_vkazivky_z_kursu_Tehnologija_prygotuvannja_ryby_ta_ryboproduktiv_2009__COVER.png | 34,76 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.
Admin vahendid